SOBRE EL NAIXEMENT DE NAMAKA

il·lustració lluna revista infantil Namaka
il·lustració lluna Namaka

 

 Mentre molts es meravellaven observant i fotografiant la lluna més gran des de feia setanta anys, nosaltres començàvem a treballar en aquest projecte i ho fèiem plenes d’il·lusió, amb alguns dubtes i amb la certesa de voler oferir un espai de diversió i d’entreteniment als més petits, un petit cosmos brillant i inexplorat.

 

Ho teníem clar: volíem transportar-los a una altra dimensió, que travessessin l’espai i habitessin un planeta imaginari on tot fos possible. I també volíem banyar-los de mar per refrescar-los i per motivar-los a deixar-se endur per la corrent i anar tan lluny com ells volguessin. Però, com podíem unir el cel i la terra, l’espai i el mar?

 

Vam donar-hi voltes i més voltes, buscàvem un nom que fos un indret, que fos contundent, que convidés a anar més enllà… I de sobte, potser per la dèria de la superlluna d’aquells dies, vam topar-nos amb el nom d’un petit satèl·lit natural d’un petit, petitíssim i estranyíssim planeta llunyà: Haumea! Es tracta d’un planeta nan del cinturó de Kuiper, que té dues llunes, Hi’iaki i Namaka, una de les llunes més petites de l’Univers.

 

A més a més, de seguida vam buscar qui o què hi havia darrere d'aquests noms. No ens ho podíem creure! Haumea és una deessa hawaiana de la fertilitat i dels nens, i Namaka, la nostra revista, la seva filla i la deessa dels mars i dels oceans. De sobte, tot encaixava! Acabàvem de trobar el petit cosmos brillant i inexplorat pels nostres lectors!  

 

Equip Namaka

Il·lustració: Tone S. Capel

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Celia (viernes, 23 diciembre 2016 18:00)

    Felicidades campeón. No podían haber elegido mejor diseñador que tú. Mucha suerte a esta revista.