Andrea Shánchez, il·lustradora d'altres mons

L'Andrea és una de les il·lustradores que més aviat va voler pujar al carro de Namaka. Sempre atenta i molt predisposada, ens ofereix la possibilitat d'endinsar-nos a altres mons, carregats d'una atmosfera vibrant i misteriosa. Detallista, curiosa i molt polida, l'Andrea deixa que les seves il·lustracions es coguin a foc lent. Animeu-vos a conèixer-la! 

 

Quan i com comences a interessar-te pel món de la il·lustració?

Ui! Des de molt petita, no ho recordo. El que sí recordo és que durant l’ESO em passava moltes hores dibuixant a classe. Va ser aleshores que em vaig adonar que això de dibuixar tant no ho feia tothom i que poca gent en gaudia tant com jo.

 

Per què t’interessa la il·lustració? Què té la il·lustració que no tinguin altres disciplines?

M’agrada dibuixar en petit, amb pocs materials i a qualsevol lloc, i això és molt diferent respecte d’altres disciplines com la pintura, el grafit, l’escultura o el disseny. M’agrada donar una altra dimensió, un altre llenguatge a la història escrita.

 

On trobes la inspiració?

Puc trobar-la en qualsevol forma del meu voltant, depèn del dia. Algunes vegades tinc una imatge al cap i fins que no la plasmo en paper poden passar setmanes.

 

Explica’ns quin és el teu procés creatiu? Com t’enfrontes a la pàgina en blanc?

Assaig, error, tornar a provar-ho, un altre error…, i així fins que la imatge i les formes que he creat em convencen. És com tot, s’hi han de posar ganes i t’ho has de passar bé amb el que fas.

 

Defineix les teves il·lustracions en tres paraules: detallistes, curioses i pacients.

 

Un referent: En el món artístic, Etam Cru.

 

Un conte: La sopa de pedres de Francesc Xesco Boix Masramon.

 

Un lloc on perdre’t i trobar-te: Els Pirineus.

 

Un record de la infantesa: A la muntanya, corrent d’aquí cap allà amb nens de la meva edat, tots bruts de fang, herba i xops d’aigua, jugant amb pals i pedres.

 

Si voleu conèixer més il·lustradors namakians podeu fer clic aquí o aquí

 

Equip Namaka

Il·lustracions Andrea Sánchez


Escribir comentario

Comentarios: 0