Des de l'altre costat de l'Atlàntic: Pamela Barbieri!

Quan vam publicar un anunci demanant col·laboració a il·lustradors no les teníem totes. Però, la veritat sigui dita,  la resposta va ser prou satisfactòria i, de fet, alguns dels il·lustradors que ja coneixeu els vam trobar a través del mateix anunci. La Pamela el va llegir des de l'Argentina i no va dubtar ni un moment en mostrar-se interessada en el nostre projecte. Un cop més, hem comprovat que, gràcies a internet, les distàncies són sempre relatives. Coneixeu-la!

 

Quan i com comences a interessar-te pel món de la il·lustració?

Segurament és un clixé, però sempre m’ha agradat il·lustrar. La meva fascinació pel dibuix ha estat una constant al llarg de la meva vida. Amb el pas del temps aquest passatemps infantil va acabar esdevenint una professió i no podria estar més agraïda per treballar en una cosa que m’encanta.

 

Per què t’interessa la il·lustració? Què té la il·lustració que no tinguin altres disciplines?

Allò que em fascina de la il·lustració és que m’ofereix la possibilitat de traslladar al paper el que tinc al cap… Però, per sobre de tot, m’apassiona poder crear mons per als més petits!

 

On trobes la inspiració?

La inspiració està a tot arreu! Sobretot la trobo en els amics i en els viatges! Els bons moments sempre em generen bones idees!

 

Explica’ns quin és el teu procés creatiu? Com t’enfrontes a la pàgina en blanc?

Abans de començar a treballar sempre llegeixo i rellegeixo la proposta, busco referents i en faig esborranys a dojo! Normalment faig moltes vinyetes petites. Passada una estona, si la pàgina continua en blanc, és qüestió de deixar-ho reposar una mica i intentar-ho més tard!

 

Defineix les teves il·lustracions en tres paraules: Colorides, infantils i cute.

 

Un referent: Sense cap mena de dubte, la talentosa Marion Billet.

 

Un conte: La sirenita de Hans Christian Andersen.

 

Un lloc on perdre’t i trobar-te: París!

 

Un record de la infantesa: Ui!! N’hi ha moltíssims, però trio algunes ―de les moltes― vacances amb la família.

 

 Equip Namaka

Il·lustracions de Pamela Barbieri 

Escribir comentario

Comentarios: 0