Ara va de debò!

Estan sent unes setmanes molt intenses, de picar moltes portes i de tocar moltes tecles. Hem arribat a les llibreries i gràcies a això hem conegut persones molt interessants, que ens han encoratjat a continuar treballant en el projecte. Hem començat a rebre crítiques molt constructives, que ens permetran ajustar aquelles coses de les que no estàvem segures i d’altres que ens han obert les portes a noves perspectives. Hem rebut correus d’il·lustradors, de comunicadors, de pares i mares interessats en la revista que s’ofereixen a treballar amb nosaltres, que volen saber més coses del camí que estem traçant, que volen ajudar-nos a fer-ho possible.  

 

Si us hem de ser sinceres, que ho serem, tot plegat ens ha sorprès molt! I n’estem taaaan agraïdes!! Acostumades com estàvem a treballar soletes, a tenir-ho tot a dins del cap, a estar immerses en les nostres pròpies dinàmiques, de cop i volta, estem al carrer i Namaka ja és una realitat. No és res que no tinguéssim previst, però hi hem arribat a una velocitat quasi vertiginosa!! La resposta està sent molt positiva i, per tant, continuem treballant de valent.

 

 

No podem aturar-nos: aquesta setmana arribem a noves llibreries de Barcelona ―us avisarem!―, tenim previstes dues entrevistes a la ràdio, farem uns quants enviaments de revistes i acabarem de perfilar el proper objectiu que ens hem marcat, que és dels grossos. De nou, comença un compte enrere!

 

Us mantindrem informats!

 

Equip Namaka

Escribir comentario

Comentarios: 0