A l'equador del Verkami

La Sara i jo no podem estar més contentes. La campanya de Verkami que vam iniciar ara fa 20 dies està funcionant i ja quasi hem arribat al 70 % de l'objectiu de finançament que ens havíem marcat. Estem treballant molt, tocant moltes portes, enviant correus, dissenyant, pensant, redactant els continguts de la revista número 1 i, sobretot, aprenent moltíssimes coses!! 

 

Ara bé,  no ens podem relaxar amb el Verkami i és per això que hem ideat una manera d'arribar a més persones. Mireu, mireu! 

La propera fita és arribar als 5.000 € i volem assolir-la en una setmana! Sabem que entre tots podem fer-ho possible, ens dónes un cop de mà? És senzill: parla de nosaltres, comparteix les notres publicacions del Facebook, fes retuits al nostre Twitter, escriu un whastapp als grups d'amics i de pares de l'escola... Hi ha mil maneres d'ajudar-nos. A canvi, t'oferim la possibilitat de fer-te amb un titella Namaka com aquesta!!

 

 El sorteig es durà a terme  si assolim els 5.000 € abans de les 00.00 h del dimarts 2 de maig i el realitzarem un cop aconseguit l'objectiu final del Verkami. 

Et deixem el link directe a la pàgina de la nostra campanya per a què puguis compartir-lo:  http://vkm.is/namaka.

Moltes gràcies i, això, sigues el nostre mecenes!

Equip Namaka

 

Escribir comentario

Comentarios: 0