I després del Verkami...

Després de 40 dies de Verkami i dels èxits que ens ha suposat, algunes persones ens han preguntat: i ara què? Doncs ara ha arribat l'hora de tirar endavant el projecte definitivament i ho fem molt, molt, molt agraïdes pel recolzament que hem rebut i encara molt emocionades per tot el que ha anat passat. Les últimes hores de Verkami van ser una autèntica bogeria!! No només vam aconseguir l'objectiu que ens havíem marcat, el vam SUPERAR!! 

 

Des del minut zero del final de la campanya, vam començar a treballar de valent per materialitzar totes les idees que tenim al cap sobre la revista Namaka número 1. Ara mateix, estem tancant l'edició i preparant la maqueta per enviar-la a impremta al llarg dels propers dies. Hem redactat els continugts, hem contactat amb il·lustradors nous i també amb d'altres que ja van treballar a la revista número 0, hem rebut propostes interessants per establir col·laboracions i un munt de coses més... La veritat és que no hem parat ni un minut , encara tenim pendent celebrar com cal el final del Verkami...

 

Però això ja arribarà, ara el que toca és enllestir i polir la número 1 i començar a preparar les recompenses pels nostres súpers mecenes!! No us podeu imaginar la il·lusió que ens fa començar a ensobrar la Namaka número 1 i posar-nos en contacte amb tots ells!! 

 

Seguim treballant... 

 

Helena i Sara

Escribir comentario

Comentarios: 0