5 activitats per acomiadar l'estiu en família

Ui! Sí que has crescut aquest estiu, les bates ja no et van bé! I es pot saber on vam posar el porta-entrepans? Vaja, n'hem de comprar un altre. Papa, Mama aquest any podré estrenar motxilla?... Us sona, oi? Se'n diu TORNADA A L'ESCOLA i sembla que cada any que passa s'avanci una miqueta més. Però eps! L'escola comença el dia 12 i per tant encara queda un fabulòs i magnífic  i llaaaaarg cap de setmana d'ESTIU. Us proposem 5 activitats per fer en família. Preparats?? 

 

Revista infantil, Namaka, LIJ, Setmana del llibre

PASSEJADA PER BARCELONA

 

D'acord, aquesta proposta no és gaire original, però i si l'arrodonim una mica més? No es tracta de passejar per passejar, tot el contrari! Us convidem a fer una volteta per la Setmana del Llibre en català a l'avinguda de la Catedral. Hi trobareu les últimes novetats editorials per petits i grans, la possibilitat de tropar-vos amb algun autor o de gaudir d'algun dels molts espectacles familiars que s'han programat! Una mica de literatura en família sempre va bé! ;) 

 Podeu consultar la programació de les activitats aquí

Revista infantil, Namaka, totnens, sortir en família

DESCOBRINT PARCS I JARDINS CURIOSOS

 

Us agradaria tirar-vos per un tobogan gegant? I pujar en un trenet petit? Perdre-us en un laberint? Cap problema! Els nostres amics de totnens han preparat un recull dels parcs i jardins més interessants per visitar amb la canalla. Prepareu el pícnic, la manta per fer una migdiadeta a l'aire lliure i el paraigües, no sigui cas que plogui! 

 

FEM MANUALITATS AMB CANYETES

 

No us perdeu aquest vídeo! Hi trobareu manualitats originals per fer amb canyetes. Hi ha activitats per tota la família: una mica de decoració per les plantes, polseres de diferents models, una làmpada pels més manetes... Un opció molt xula per passar la tarda de diumenge ben entretinguts!

 


Revista inantil, Namaka, cuina, receptes per nens

UNA ESTONA A LA CUINA

 

Galetes, magdalenes, batuts, però també primers i segons plats nutritius i aptes pels comensals més exigents. Poseu-vos els davantals, prepareu els draps i a cuinar s'ha dit! Al següent enllaç podeu trobar receptes molt interessats i, sobretot, pensades per poder fer amb els petits de casa. La gent de Sortir amb nens pensen en tot i segur que trobareu una recepta a la vostra mida!! 

 

Revista infantil, Namaka, Pelis per nens

SESSIÓ DE CINE

 

Sofà, crispetes i bona companyia! No hi ha un pla millor per passar una vesprada en família! Us proposem un sel·lecció de pel·lícules que ha fet SomDocents. Es tracta de pel·lícules pensades especialment per la canalla i que, a més, poden propiciar una estona de reflexió al voltant dels temes que s'hi tracten i de les emocions dels seu protagonistes. Apaguem els llums de la sala?

 

Escribir comentario

Comentarios: 0