Can Xic i Petits Camaleons

Estem tenint un setembre mogudet! I ens encanta, la veritat. Hem fet algunes reunions importants i estem començant a omplir el calendari amb presentacions de la revista, perquè, sí, volem guanyar visibilitat i perquè, sí, també volem conèixer de primera mà què penseu de Namaka.

taller per nens revista Namaka a Can Xic

 

Dissabte passat, per exemple, vam estar amb en Miquel i la Bàrbara. Van obrir-nos les portes de la seva botiga-taller de La Garriga, Can Xic, i vam poder compartir el nostre univers namakià amb la canalla. Quins cracs, els nens de Can Xic! Van dissenyar una portada de Namaka i les seves propostes ens van sorprendre i omplir d'energia! Quines idees més bones que tenen i, a més, ens van regalar una bona dosi d'inspiració, que sempre va bé!  

Petits Camaleons, revista infantil, Namaka

La setmana vinent també tenim una cita importat: el festival de música per nens i nens de Sant Cugat, Petits Camaleons!! Música, paradetes, food trucks i molt bon rotllo!! Ahh, i és clar, Namaka!! Compartirem parada amb la Sandra de Wear&Fun i esperem fer-hi molts contactes, conèixer molta gent i vendre, vendre molt!! Ens podreu trobar a la zona comercial del festival el dissabte 30 i el diumenge 1 d'octubre durant tot el dia. Ens vindreu a saludar? Vinga va, que tenim alguna sorpreseta preparada!!

 

Ben aviat, anunciarem les altres dates de les presentacions que tenim programades. Ja ho veieu, no parem!!!! 

Escribir comentario

Comentarios: 0