Sobre la Namaka núm. 3

Darrere de cada número de Namaka hi ha moltes hores de feina. Tot comença per escollir el tema sobre el qual anirà la revista. A partir d'aquell moment, fem una pluja d'idees, les explorem, les pulim, les descartem i quan ja tenen un mica més de forma pensem quin dels nostres col·laboradors pot quadrar millor amb cada una de les seccions. Fem l'encàrrec, esperem l'esbòs amb moltíssima il·lusió i, a poc a poc, la revista va prenent forma i colors. L'Edurne, la nostra dissenyadora, enganxa les nostres idees a la primera i sap com treure'ls-hi suc de la millor manera! 

 

La Namaka núm. 3 la vam gestar així i no fa ni una setmana que ens arribava d'impremta. Vam omplir l'oficina amb un mescla d'olor de cartró, paper i tinta i vam preparar els enviaments pels nostres subscriptors i per les llibreries i botigues namakianes. Aquesta vegada tot ha anat molt ràpid i divendres vam haver de córrer una mica per enllestir el vídeo i llençar-lo a les xarxes. 

 

Què? Que encara no l'heu vist? No us el perdeu!! És la millor manera de resumir tot el que trobareu a la Namaka núm. 3, una revista molt gastronòmica, carregada de contes, passatemps i propostes moooolt divertides! 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0