Concurs de portades

Ens encanta que els nens i les nenes siguin editors de Namaka! Ho sabeu, oi? Sempre ens preguntem el mateix: per què donar-los la revista acabada si ells poden aportar-hi la seva imaginació i creativitat i donar-li un últim toc únic i salvatget?

 

Per això a la Namaka núm. 3 vam voler anar una mica més enllà. No, no ens faltava imaginació ni volíem treure'ns feina de sobre, no, no!! Volíem proposar-los el concurs de tots els concursos: el nostre superconcurs de portades namakianes!! 

 

 

 Vam enviar la convocatòria a les escoles, n'hem parlat a les presentacions que hem anat fent i els nostres petits namakians s'hi han implicat moltíssim! Sí, el concurs està funcionant! Hem rebut un munt de portades, molt originals i imaginatives, carregades d'idees esbojarrades i amb un esperit namakià al 100%. Tenim tantes ganes d'ensenyar-vos-les...

 

I no sabeu com ens costarà escollir la portada guanyadora... Ens les estem mirant del dret i del revés, veient quina encaixa millor amb la Namaka núm. 4 i l'Edurne, que s'encarregarà de fer la seva versió de la portada que triem, ja ens ha presentat alguna proposta. Però.... sabeu què? No en tenim prou!! Ens agraden els reptes i ens encantaria rebre unes quantes portades més! 

 

Correu, encara hi sou a temps!! El proper diumenge 19 és l'últim dia per poder participar-hi: 

  • El tema de la portada ha de ser LES FESTES -celebracions-
  • N'heu de fer una foto i enviar-la: hola@revistanamaka.com

 

Vinga, a fer punta als llapis i a fer volar la imaginació!! 

 

Descarga
Descarrega la plantilla aquí!
Concurs de portades .pdf
Documento Adobe Acrobat 773.2 KB

Escribir comentario

Comentarios: 0