Dues cartes molt especials

A primera hora del matí, quan hem arribat a l'oficina, ens esperava una sorpresa: el carter ens havia deixat dues cartes!! La primera era pel nostre tió i venia de Girona. Voleu llegir-la? 

El nostre tió, ho ha tingut claríssim i de seguida li ha escrit una posteleta en què li deia que la millor opció per la Marina i en Martí és Namaka!! Carai, tenim un tió que és tot un publicista... Però sí, té una mica de raó. Namaka és per nens i nenes com ells,  intrèpids, que els agradi pintar i somiar i posar-se a prova. Ja ho sabeu, Namaka ajuda a activar la imaginació dels més petits, els estimula a crear i a pensar per ells mateixos i també a explorar els petits artistes que porten dins!! A la revista núm. 4, per exemple, hi ha un superconcurs de catrines i ja ens n'han arribat unes quantes!! Mireu què xules!! 

 


Però no només ens ha arribat la carta del tió de la família Martínez, també n'hem rebut una pel Rudolf I. A Namaka fem coses esbojarrades, sí, però de moment no tenim cap ren passejant per l'oficina!! Ens fa l'efecte que el carter estava una mica adormit aquest matí... Bé, com el nostre tió que ha obert el sobre pensant que era per ell... 

 

 

Carai!! Sembla ser que a Lapònia també estan arribant les revistes!! Quina il·lusió!! Namaka volarà pel cel i creuarà tot Europa!! Al final resultarà ser més viatgera que nosaltres ;)

 

Ah!! I ben mirat, si coneixes algun tió despistat o algun Pare Noel que encara no té clar què regalar, parla-li de Namaka!! Digues-li que pot fer la comanda fins el dia 18 de desembre a les 12.00 h i que Namaka, com diu el Rudolf II, és un regal per tot l'any pensat per nens i nenes com en Martí i la Marina!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0