Un Sant Jordi molt namakià!

revista infantil en català

Gràcies!

 

Gràcies per un primer Sant Jordi molt especial ple de sorpreses i visites inesperades. Ahir, 23 d'abril, vam compartir paradeta amb els amics de l'APPEC, l'associació de publicacions periòdiques en català, una entitat de la qual Namaka ja forma part!! Des d'aquí aprofitem per reivindicar un format, com és el de les revistes, que nosaltres estimem molt. Ja sabeu per què! ;)

 

La diada de Sant Jordi ha estat una diada plena de llum. De visites inesperades i estimades! Milions de gràcies Maria Escalas pel teu entusiasme! Isabel (la nostra estimadíssima correctora) gràcies per fer-nos una visiteta! I Sole (mecenes verkamista i fan namakiana) quina alegria veure't!

La Diada de Sant Jordi ha estat un bon dia per explicar el nostre projecte! Hem aconseguit augmentar la família namakiana i hem guanyat en visibilitat. 

 

Gràcies per interessar-vos en una revista infantil diferent. Gràcies per dir-nos que les il·lustracions són maquíssimes, gràcies per riure amb la Montserrar Ocellé de la Lirios Bou i gràcies per valorar la feina feta. Gràcies per comprar, per mirar i remirar.

 

Namaka vol volar alt i ho està fent de la mà dels seus subscriptors! Ajuda'ns a créixer i rebràs a la bústia de casa Namaka, la revista infantil en català més divertida i salvatge!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0