Novetats, novetats!!

Fer una revista infantil és apassionant!! Pensar els continguts, redactar-los, encarregar-los als il·lustradors... Però, eps!, que també cal tirar endavant el negoci i, creieu-nos, porta bastanta feina. Per això quan aconseguim fites importants ens agrada compartir-les amb vosaltres. Deixeu-nos posar-vos al dia de com està anant tot plegat!!

 

Revista infantil, Namaka, Verkami

 

RENOVACIÓ DE LES SUBSCRIPCIONS 

Aquests dies estem renovant les subscripcions a la revista infantil més divertida i salvatge dels nostres mecenes i d'aquelles persones que van apostar per nosaltre des dels inicis. Sí, sí, ja fa una any de la dolça bogeria del Verkami!! I sabeu què? Les renovacions estan anant superbé i gairebé tothom vol continuar repetint l'experiència Namaka! Oh yeah!! I tu, vols unir-te a la família namakiana?  Has anat deixant la renovació per més tard? T'ho posem fàcil!

IQUIOSC 

 

Com us anunciàvem a l’últim post, Namaka ja forma part de l’APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) i des de fa un parell de setmanes la nostra revista es pot llegir també en format digital des del mòbil, la tauleta o l’ordinador. Només cal entrar a l’IQuiosc, una plataforma online on podràs trobar un munt de revistes en català, escollir el tipus de subscripció que més t'agradi  i començar a a gaudir de Namaka a la pantalla!! T'hi apuntes?

ABACUS 

I des d’aquesta mateixa setmana ens podràs trobar també a les botigues Abacus d’arreu de Catalunya. Estem molt contentes, perquè ens estrenem a algunes ciutats, visca, ens coneixeran més persones!, i perquè tornem a tenir presència a Badalona i a Vic on, després del tancament de dues de les llibreries de referència (això sempre en fa una mica de pena...), ja no ens hi podíeu comprar… Si voleu saber quin Abacus us queda més a prop feu clic al mapa!

Revista infantil, Namaka, fires, conte

 

6a FIRA CONTE VA! VA DE CONTES!

Necessiteu una excusa per planificar un cap de setmana diferent? Nosaltres us en donem una!! El proper dissabte 12 de maig ens podreu conèixer en persona i comprar alguna revisteta al Quiosc de la Plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú. Veniu a trure-hi el nas i gaudiu en família d’un munt d’activitats al voltant del conte infantil i la literatura infantil i juvenil!! T'ho perdràs?

Escribir comentario

Comentarios: 0