Una subscripció molt especial

Us ho hem de reconèixer, ens apassiona la nostra feina!! I després d'un any d'activitat (sí, ja fa un any que Namaka roda!!) encara ho diem amb més orgull. No ho negarem, algunes vegades se'ns acumulen les tasques, algunes vegades tenim la sensació de ser dones orquestres, però no sabeu com de gratificant és tot plegat!! 

Ha estat un any molt intens i hem conegut a moltíssima gent: subscriptors, llibreters, organitzadors de fires, editors... La Cristina i en Bernat d'Edicions del Pirata són dues d'aquestes persones. Des del principi ens vam entendre bé i, després d'uns quants correus, vam voler conèixer-nos en persona. Encara vam connectar més i vam començar a pensar diferents maneres d'ajudar-nos i col·laborar plegats. Mireu què se'ns va acudir... Tatxan!! 

 

 

Sí, sí, només durant el mes de juny podreu comprar la subscripció a Namaka i us endureu un regal superespecial: un d'aquests dos llibres d'Edicions del Pirates. I el millor de tot, pel preu de sempre!! 

 

conte, literatura infantil, revistes en català

PAPA, DIBUIXA'M UN CONTE

Amb una imaginació desbordant i més de cinquanta especta-culars il·lustracions, l’Antonio Santa-maría ens regala aquest recull de nou contes.

Escrits amb un rit-me trepidant, un toc d’humor i una imaginació desbordant, els contes estan protagonitzats per l’Emma, en Mario i en Trapito, el seu inseparable gosset. Es trobaran amb Pterodàctils de Cadaqués, micos blancs esbojarrats, misterioses aventures en una illa de lletres, una girafa negra que ronda per Badalona i molts més increïbles companys de viatge.

conte, literatura infantil, revistes en català

LA BANDA DELS MOSQUITS 

S'anomenen a si mateixos “mosquits" i aquest nom ja ho diu tot. Són petits i actuen molt de pressa. El mateix Llampec ho pot comprovar quan es converteix en víc-tima de la Banda dels Mosquits a l'estació d'Hamburg.

Però el comissari també resol altres casos en què participen bergants de més entitat. Fins i tot descobreix el misteriós lladre que, aparentment, no deixa rastre, i també qui és el miserable autor de l'assassinat d'un camell als estables del sultà d’Oman. 


 

Mola, oi? Ara que s'acosta l'estiu i també el final de curs, la subscripció especial a Namaka és un regal magnífic per...

  • Rebre la revista durant tot l'any
  • Enganxar la canalla a la lectura
  • Passar una bona estona amb els passatemps, les manualitats i les receptes que hi trobareu
  • Recomanar a altres famílies -sobretot si ets mestre/a ;)-

No et perdis la nostra promoció i gaudeix de Namaka i els llibres d'Edicions del Pirata allà on vulguis!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0