Una subscripció molt especial

Us ho hem de reconèixer, ens apassiona la nostra feina!! I després d'un any d'activitat (sí, ja fa un any que Namaka roda!!) encara ho diem amb més orgull. No ho negarem, algunes vegades se'ns acumulen les tasques, algunes vegades tenim la sensació de ser dones orquestres, però no sabeu com de gratificant és tot plegat!! 

Ha estat un any molt intens i hem conegut a moltíssima gent: subscriptors, llibreters, organitzadors de fires, editors... La Cristina i en Bernat d'Edicions del Pirata són dues d'aquestes persones. Des del principi ens vam entendre bé i, després d'uns quants correus, vam voler conèixer-nos en persona. Encara vam connectar més i vam començar a pensar diferents maneres d'ajudar-nos i col·laborar plegats. Mireu què se'ns va acudir... Tatxan!! 

 

 

Sí, sí, només durant el mes de juny podreu comprar la subscripció a Namaka i us endureu un regal superespecial: un d'aquests dos llibres d'Edicions del Pirates. I el millor de tot, pel preu de sempre!! 

 

Leer más 0 comentarios

Novetats, novetats!!

Fer una revista infantil és apassionant!! Pensar els continguts, redactar-los, encarregar-los als il·lustradors... Però, eps!, que també cal tirar endavant el negoci i, creieu-nos, porta bastanta feina. Per això quan aconseguim fites importants ens agrada compartir-les amb vosaltres. Deixeu-nos posar-vos al dia de com està anant tot plegat!!

 

Revista infantil, Namaka, Verkami

 

RENOVACIÓ DE LES SUBSCRIPCIONS 

Aquests dies estem renovant les subscripcions a la revista infantil més divertida i salvatge dels nostres mecenes i d'aquelles persones que van apostar per nosaltre des dels inicis. Sí, sí, ja fa una any de la dolça bogeria del Verkami!! I sabeu què? Les renovacions estan anant superbé i gairebé tothom vol continuar repetint l'experiència Namaka! Oh yeah!! I tu, vols unir-te a la família namakiana?  Has anat deixant la renovació per més tard? T'ho posem fàcil!

IQUIOSC 

 

Com us anunciàvem a l’últim post, Namaka ja forma part de l’APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) i des de fa un parell de setmanes la nostra revista es pot llegir també en format digital des del mòbil, la tauleta o l’ordinador. Només cal entrar a l’IQuiosc, una plataforma online on podràs trobar un munt de revistes en català, escollir el tipus de subscripció que més t'agradi  i començar a a gaudir de Namaka a la pantalla!! T'hi apuntes?

Leer más 0 comentarios