Novetats, novetats!!

Fer una revista infantil és apassionant!! Pensar els continguts, redactar-los, encarregar-los als il·lustradors... Però, eps!, que també cal tirar endavant el negoci i, creieu-nos, porta bastanta feina. Per això quan aconseguim fites importants ens agrada compartir-les amb vosaltres. Deixeu-nos posar-vos al dia de com està anant tot plegat!!

 

Revista infantil, Namaka, Verkami

 

RENOVACIÓ DE LES SUBSCRIPCIONS 

Aquests dies estem renovant les subscripcions a la revista infantil més divertida i salvatge dels nostres mecenes i d'aquelles persones que van apostar per nosaltre des dels inicis. Sí, sí, ja fa una any de la dolça bogeria del Verkami!! I sabeu què? Les renovacions estan anant superbé i gairebé tothom vol continuar repetint l'experiència Namaka! Oh yeah!! I tu, vols unir-te a la família namakiana?  Has anat deixant la renovació per més tard? T'ho posem fàcil!

IQUIOSC 

 

Com us anunciàvem a l’últim post, Namaka ja forma part de l’APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) i des de fa un parell de setmanes la nostra revista es pot llegir també en format digital des del mòbil, la tauleta o l’ordinador. Només cal entrar a l’IQuiosc, una plataforma online on podràs trobar un munt de revistes en català, escollir el tipus de subscripció que més t'agradi  i començar a a gaudir de Namaka a la pantalla!! T'hi apuntes?

Leer más 0 comentarios

Un Sant Jordi molt namakià!

revista infantil en català

Gràcies!

 

Gràcies per un primer Sant Jordi molt especial ple de sorpreses i visites inesperades. Ahir, 23 d'abril, vam compartir paradeta amb els amics de l'APPEC, l'associació de publicacions periòdiques en català, una entitat de la qual Namaka ja forma part!! Des d'aquí aprofitem per reivindicar un format, com és el de les revistes, que nosaltres estimem molt. Ja sabeu per què! ;)

 

La diada de Sant Jordi ha estat una diada plena de llum. De visites inesperades i estimades! Milions de gràcies Maria Escalas pel teu entusiasme! Isabel (la nostra estimadíssima correctora) gràcies per fer-nos una visiteta! I Sole (mecenes verkamista i fan namakiana) quina alegria veure't!

La Diada de Sant Jordi ha estat un bon dia per explicar el nostre projecte! Hem aconseguit augmentar la família namakiana i hem guanyat en visibilitat. 

 

Gràcies per interessar-vos en una revista infantil diferent. Gràcies per dir-nos que les il·lustracions són maquíssimes, gràcies per riure amb la Montserrar Ocellé de la Lirios Bou i gràcies per valorar la feina feta. Gràcies per comprar, per mirar i remirar.

 

Namaka vol volar alt i ho està fent de la mà dels seus subscriptors! Ajuda'ns a créixer i rebràs a la bústia de casa Namaka, la revista infantil en català més divertida i salvatge!

 

0 comentarios