Dues cartes molt especials

A primera hora del matí, quan hem arribat a l'oficina, ens esperava una sorpresa: el carter ens havia deixat dues cartes!! La primera era pel nostre tió i venia de Girona. Voleu llegir-la? 

El nostre tió, ho ha tingut claríssim i de seguida li ha escrit una posteleta en què li deia que la millor opció per la Marina i en Martí és Namaka!! Carai, tenim un tió que és tot un publicista... Però sí, té una mica de raó. Namaka és per nens i nenes com ells,  intrèpids, que els agradi pintar i somiar i posar-se a prova. Ja ho sabeu, Namaka ajuda a activar la imaginació dels més petits, els estimula a crear i a pensar per ells mateixos i també a explorar els petits artistes que porten dins!! A la revista núm. 4, per exemple, hi ha un superconcurs de catrines i ja ens n'han arribat unes quantes!! Mireu què xules!! 

 


Leer más 0 comentarios

Sobre la Namaka 4

 

Sí, sí, ja han passat dos mesos des que vam treure la Namaka 3 i això significa que la Namaka 4 està a puntet d'arribar a les llibreries i les cases namakianes!! De fet, ara mateix està a impremta i divendres ja la podrem tenir entre les mans. Quines ganes!! 

 

Voleu saber de què anirà el proper número de la revista infantil més divertida i salvatge? Està carregada de contes, un parell de recursos interessants per les escoles i les biblioteques i un munt de propostes imaginatives per enganxar els més petits de casa a la lectura i la creativitat!! I sabeu, què..? 

 

Comença una de les èpoques de l’any més boniques, el Nadal, i ens agradaria celebrar-lo amb vosaltres, els nostres lectors! Per això, hem preparat una revista molt festiva! La Namaka núm. 4 està farcida de confeti, serpentines, música i ball! Us divertireu a la festa de pijames més esbojarrada de totes i coneixereu la Filomena, l’ànima de totes les festes. Aprendreu a fer llaminadures casolanes i gaudireu d’un espectacle pirotècnic a la vora del mar. No en teniu prou? Doncs n'estem segures que riureu d’allò més amb els balls que fan alguns animals per enamorar la seva parella i, fins i tot, podreu ajudar una colla d'extraterrestres a arribar a una festa a l’altra punta de la galàxia. Posa-vos les vostres millors gales i prepareu-vos per gaudir de la festa!

 

Il·lustració de Lirios Bou
Il·lustració de Lirios Bou

A més a més, la Namaka núm. 4 està carregadíssima de sorpreses que hem preparat amb molta il·lusió. Els amics invisibles comencen a sortir de sota les pedres i us volem oferir els 10 consells imprescindibles per ser un bon amic invisible i també us volem convidar a cantar una nadala molt especial, que ben aviat publicarem a l'inici de la pàgina web. Estigueu atents!!! Ahhhh!!! I no us podeu perdre el superconcurs que organitzem amb MILAN i aconseguir un megasupermolongui maletí amb 50 retoladors. 

Leer más 0 comentarios