13 diciembre 2017
Hi ha tions despistats que busquen un regal molt orginal i també hi ha rens que tenen la sort d'haver trobat feina per tot l'any. Si els vols conèixer, clica l'enllaç i llegeix les cartes que ens han arribat a la redacció!!
29 noviembre 2017
La Namaka núm. 4 ja està a impremta!!! Voleu saber de què anirà? Està carregada de confeti, serpentines, música i ball, perquè és una revista molt festiva!! Hi trobareu contes, el superconcurs amb MILAN, consells per ser un bon amic invisible i moltes, moltes coses més!! No us la perdeu!! Volem celebrar-ho amb vosaltres!!
14 noviembre 2017
Busquem escoles, pares i mares que vulguin passar una estona entretinguda amb els seus fills i nens i nenes amb una imaginació desbordant!! No us perdeu l'oportunitat de participar al nostre concurs de portades!!
20 octubre 2017
Sempre, sempre, sempre perdem contes i àlbums il·lustrats pel camí. No és que ens caiguin de la motxilla quan anem cap a casa o que de cop els surtin ales i marxin volant... No, no! Els que ens passa és que quan escollim els títols que finalment inclourem a la secció Què llegim? de la revista n'acabem apartant uns quants.
09 octubre 2017
Ja podeu trobar a les botigues i llibreries namakianes i també a la pàgina web la Namaka núm. 3, una revista molt gastronòmica!
22 septiembre 2017
Comencem a rodar per Catalunya! Si voleu saber on hem estat i què farem proximament, no us perdeu aquesta entrada al blog!
07 septiembre 2017
Aquest pont acomiadeu l'estiu amb un munt d'activitats per gaudir en família!
25 agosto 2017
El Joc dels Tòtems és una eina educativa que ajuda a crear un espai de comunicació i expressió de les emocions a través del joc. Entretingut i dinàmic, fomenta l'educació en valors.
11 agosto 2017
Us heu fixat que els adults tenim un ventall enorme de revistes per escollir? Hi ha centenars de publicacions classificades segons els nostres interessos. Però, què passa amb els nens?
28 julio 2017
Algunes recomanacions dels contes infantils i llibres que, finalment, no han aparegut a la Namaka en paper. Descobreix-los! A l'estiu, una estona de lectura, una estona de Namaka!

Mostrar más