20 octubre 2017
Sempre, sempre, sempre perdem contes i àlbums il·lustrats pel camí. No és que ens caiguin de la motxilla quan anem cap a casa o que de cop els surtin ales i marxin volant... No, no! Els que ens passa és que quan escollim els títols que finalment inclourem a la secció Què llegim? de la revista n'acabem apartant uns quants.
09 octubre 2017
Ja podeu trobar a les botigues i llibreries namakianes i també a la pàgina web la Namaka núm. 3, una revista molt gastronòmica!
22 septiembre 2017
Comencem a rodar per Catalunya! Si voleu saber on hem estat i què farem proximament, no us perdeu aquesta entrada al blog!
07 septiembre 2017
Aquest pont acomiadeu l'estiu amb un munt d'activitats per gaudir en família!
25 agosto 2017
El Joc dels Tòtems és una eina educativa que ajuda a crear un espai de comunicació i expressió de les emocions a través del joc. Entretingut i dinàmic, fomenta l'educació en valors.
11 agosto 2017
Us heu fixat que els adults tenim un ventall enorme de revistes per escollir? Hi ha centenars de publicacions classificades segons els nostres interessos. Però, què passa amb els nens?
28 julio 2017
Algunes recomanacions dels contes infantils i llibres que, finalment, no han aparegut a la Namaka en paper. Descobreix-los! A l'estiu, una estona de lectura, una estona de Namaka!
21 mayo 2017
Després de 40 dies de Verkami i dels èxits que ens ha suposat, algunes persones ens han preguntat: i ara què? Doncs ara ha arribat l'hora de tirar endavant el projecte definitivament i ho fem molt, molt, molt agraïdes pel recolzament que hem rebut i encara molt emocionades per tot el que ha anat passat. Les últimes hores de Verkami van ser una autèntica bogeria!! No només vam aconseguir l'objectiu que ens havíem marcat, el vam SUPERAR!! Des del minut zero del final de la campanya, vam...
25 abril 2017
La Sara i jo no podem estar més contentes. La campanya de Verkami que vam iniciar ara fa 20 dies està funcionant i ja quasi hem arribat al 70 % de l'objectiu de finançament que ens havíem marcat. Estem treballant molt, tocant moltes portes, enviant correus, dissenyant, pensant, redactant els continguts de la revista número 1 i, sobretot, aprenent moltíssimes coses!! Ara bé, no ens podem relaxar amb el Verkami i és per això que hem ideat una manera d'arribar a més persones. Mireu,...
08 abril 2017
Crowdfunding, Verkami, Revista Namaka
Fa uns dies us comentàvem que n’estàvem preparant una de grossa i així és! El proper objectiu que ens havíem marcat ja està en marxa: dilluns vam iniciar una campanya de crowdfunding o micromecenatge amb Verkami. A alguns us sonarà aquesta paraula, però a d’altres potser no. Deixeu-nos explicar-vos què significa. Verkami és una plataforma digital que ofereix una alternativa per finançar projectes creatius com el nostre a partir d’aportacions econòmiques individuals. Per dir-ho...

Mostrar más