Nosaltres

foto Helena editora revista infantil Namaka

Helena Ortiz

Editora i cofundadora

info@revistanamaka.com

646 91 16 71

 

foto Sara editora revista infantil Namaka

Sara Molina

Editora i cofundadora

info@revistanamaka.com

667 71 62 44

 


La bogeria de crear una revista infantil té molt a veure amb la necessitat imperiosa de canviar les coses. Us ho expliquem...

 

L’Helena Ortiz és llicenciada en Humanitats i té un màster en Creació Literària. Reconeix que té dues passions i un deliri. Les passions són la lectura i Toulouse, ciutat on ha viscut i el lloc que li recorda que un món més amable és possible.  El deliri? Els seus nebots. És tieta per vocació. Tot i que ningú va preguntar-li si volia assumir aquest rol, els nens són un regal i, possiblement, la inspiració que necessita per tal de dur a terme aquest projecte.

 

Envoltada de pàgines plenes d’històries encara per viure, l’Helena és una d’aquelles persones compromeses amb tot allò que fa. Ha estat profe de secundària i batxillerat i ha pogut experimentar la uniformitat del sistema així com la necessitat d’oferir als nanos espais lliures per engrandir els seus talents, per (simplement) jugar i divertir-se. Per què tota activitat dirigida als més petits ha de tenir una finalitat educativa?

 

Amb aquesta premissa neix Namaka, una publicació cuinada a foc lent per l’Helena i la Sara Molina, l’altra part de l’equip fundador. Ella és llicenciada en Comunicació Audiovisual i devoradora de tutorials en relació amb l’emprenedoria. La Sara ha treballat com a redactora de televisió per a diferents programes i, des que era ben petita, s’ha sentit captivada pel dibuix i la pintura. Un fet que l’ha portat a fixar-se en la part més visual dels projectes en els quals ha participat. L’estètica és molt important perquè és una forma de comunicació que captiva i enamora. Fa uns anys, la Sara va fundar Ajícara, una revista cultural escrita i parida amb un entusiasme desbordant. Els errors, els èxits i els fracassos d’aquesta filla són la base d’aquest nou projecte que tot just comença.

 

          La Sara i l’Helena, a partir d’ara, es troben al capdavant d’una empresa que ho vol tot, que vol canviar les coses.

 

          I aquesta és la nostra proposta de valor, allò que ens diferencia de la resta:

 

Namaka és una publicació adaptada als ulls i a les mans dels nens. Està pensada per ajudar-los a desenvolupar el seu esperit crític, el plaer per la lectura i la creativitat. És una revista lúdica, trepidant, gamberra i, fins i tot, una mica salvatge. Tota una experiència pels nanos, que els motiva a provar els seus talents i a pensar per ell mateixos. Es tracta d'una revista participativa, que els suposa un repte i un estímul visual i creatiu. Volem que els nostres lectors formin part activa de la revista i que esdevinguin editors de Namaka!

 

A més a més, apostem per ser una plataforma per donar a conèixer la feina d'il·lustradors que ja tenen experiència i d'altres que tot just s'inicien en aquest camí.  

 


Subscriu-te al nostre newsletter

* camps obligatoris