Haumea edicions

 

La revista infantil Namaka neix com a idea la tardor del 2016 i es materialitza, després d'una campanya de micromecenatge amb Verkami, el juny del 2017. Al capdavant de l'editorial Haumea Edicions hi som nosaltres, la Sara Molina i l'Helena Ortiz, i sempre diem que la idea de fer un revista sorgeix d'una necessitat imperiosa de canviar les coses, tant a nivell personal i laboral com a nivell cultural. 

 

Namaka és la revista infantil més divertida i salvatge i vol ajudar a les famílies i al professorat a desenvolupar l'esperit crític, el plaer per la lectura i la creativitat i la imaginació dels més petits. Creiem que aquests han de ser els pilars fonamentals sobre els quals se sostinguin les estones d'oci i de cultura dels nanos, els adults del futur.

 

Namaka és una revista lúdica, trepidant, gamberra i, fins i tot, una mica salvatge. Ens allunyem de les publicacions més comercials i apostem per uns continguts de qualitat que són una font d'estímuls visuals i creatius per la canalla. Els oferim una publicació en construcció, perquè volem que siguin una part activa de la revista i perquè sabem que porten un petit/a editor/a a dins seu. 

 

A més a més, des d'Haumea Edicions apostem per recolzar i donar visibilitat al nostre equip de col·laboradors i col·laboradores, ja que són els colors, les textures i les formes de Namaka. Sense ells la revista infantil més divertida i salvatge no seria possible!! Gràcies il·lustradors i il·lustradores!! 

 

I ja per acabar, només un últim apunt, conscients com som que una altra manera de fer és possible, imprimim la revista ben aprop, a Rubí, i sempre que ens és possible, reduïm l'impacte mediambiental de la nostra feina. 

 

Les editores

 

 

·  ·  ·  ·

 

Estigues alerta de tot el que fem!

Segueix-nos a instagram!Subscriu-te al nostre newsletter

* camps obligatoris