INICIATIVES QUE ENS AGRADEN

 Al llarg del recorregut per fer de Namaka una realitat, hem conegut persones molt interessants, amb projectes que cuiden i s'estimen moltíssim. Deixeu-nos presentar-vos algunes d'aquestes iniciatives. N'estem convençudes que us encantaran! 

SOMDOCENTS

SomDocents és una plataforma online que ofereix cursos de formació pels mestres. El seu lema? És importantíssim que els mestres es reciclin contínuament, per això aposten per oferir-los cursos de qualitat, que siguin del seu interès, que es puguin seguir des de casa i que tinguin un preu econòmic. 

Durant el 2017 SomDocents s'embarca en una nova aventura: Superheores Academy. Es tracta d'una aplicació creada perquè  nens i nenes de 3 a 6 anys es diverteixin aprenent i millorin les seves habilitats. A Superheroes Academy hi trobareu un món virtual, atractiu i colorista on el nen pot crear el seu propi personatge per tal de superar les diferents proves i activitats. L’aplicació, dissenyada per pedagogs, és una eina molt útil per mestres i pares, ja que es treballen aspectes com les emocions, l’autonomia, la iniciativa, el llenguatge musical, el matemàtic, etc.

Però SomDocents és també l'equip que el forma: la Raquel, l'Edu, la Cristina, el Domingo, l'Edurne... Persones generoses i molt atentes que han apostat per nosaltres i que formen part de Namaka sent-ne socis.

 

SomDocents, formació mestres, infantil i primària, revista Namaka
Superheroes Academy, joc i educació, valors, revista Namaka


EL JOC DELs TÒTEMS

T'agraden els jocs educatius? Penses que els valors són importants en l’educació dels teus fills i filles? Si és així, t’encantarà El Joc dels Tòtems, una excel·lent eina educativa desenvolupada per una família inquieta i molt especial. El joc serveix perquè, un cop a la setmana, pugueu parlar amb els vostres fills i filles sobre valors i emocions. Amb el temps, els més petits aniran desenvolupant la capacitat de comunicar els seus sentiments, cosa que els ajudarà a preparar l’etapa adolescent.

El joc es presenta en una capsa màgica que conté 13 peces o tòtems; cada peça representa un valor i està il·lustrada amb un exemple perquè els més petits entenguin quin és aquest valor. 

Durant el mes de juliol de 2017 es presenta la versió per a escoles, psicòlegs i pedagogs. La idea és que els alumnes incorporin valors en el seu dia a dia, expressin les seves opinions i els seus sentiments tot jugant en grup.  

Un món millor és possible i, si treballem plegats en la mateixa direcció, ho podem aconseguir. El Joc dels tòtems és una aposta decidida cap una educació amb valors. T’hi apuntes?

El joc dels Tòtems, educació i valors, jocs educatius, revista Namaka


Totnens

totnens és un portal adreçat a famílies amb nens a qui agradi sortir i fer activitats a fora o a casa. Aposten per tractar temes interessants i atractius per als pares però, sobretot, pensats per als nens. Propostes que engresquin les famílies a sortir d’excursió amb els nens, manualitats originals i divertides per fer a casa, receptes creatives

La pàgina web està pensada en dues línies: 

  • El blog en què es publiquen posts i articles de temàtiques diverses. Estan classificats en categories, com per exemple, cuinemdecoracióens divertimmés coses o la guia de sortir en família. La Guia recull sortides per temes o zones i notícies relacionades amb les excursions, activitats o viatges amb nens.
  • El mapa en què hi ha localitzades les botigues, les rutes, excursions, museus i activtats que es proposen des del portal. A la informació, presentda en forma de fitxes, s'hi pot accedir per comarca, municipi i també per categoria (tipus de ruta).

Des de totnens procuren explicar els posts i les fitxes de manera molt senzilla, pràctica i visual tot donant la mateixa importància al text com a la tria de la imatge. Compten amb una xarxa de col·laboradors extensa, que són els encarregats de facilitar-los els materials per poder redacatar els articles, publicar-los i compartir-los  amb tothom. 

Animeu-vos i feu-hi una ullada, hi trobareu coses molt interessants!

Totnens, viure en família, revista Namaka, jocs educatius