PROJECTES QUE ENS AGRADEN!

 Al llarg del recorregut per fer de Namaka una realitat, hem conegut persones molt interessants, amb projectes que cuiden i s'estimen moltíssim. Deixeu-nos presentar-vos algunes d'aquestes iniciatives. N'estem convençudes que us encantaran! 

EL JOC DELs TÒTEMS

T'agraden els jocs educatius? Penses que els valors són importants en l’educació dels teus fills i filles? Si és així, t’encantarà El Joc dels Tòtems, una excel·lent eina educativa desenvolupad per una família inquieta i molt especial. El joc serveix perquè, un cop a la setmana, pugueu parlar amb els vostres fills i filles sobre valors i emocions. Amb el temps, els més petits desenvolupen la capacitat de comunicar els seus sentiments, cosa que els ajudarà a preparar l’etapa adolescent.

El joc es presenta en una capsa màgica que conté 13 peces o tòtems; cada peça representa un valor i està il·lustrada amb un exemple per facilitar-ne la comprensió als més petits.

Durant el mes de juliol de 2017 es presenta la versió per a escoles, psicòlegs i pedagogs. La idea és que ela alumnes incorporin valors en el seu dia a dia, participin manifestant les seves opinions i els seus sentiments tot jugant en grup.  

Un món millor és possible i, si treballem plegats en la mateixa direcció, ho podem aconseguir. El Joc dels tòtems és una aposta decidida cap una educació amb valors. T’hi apuntes?Totnens

totnens és un portal adreçat a famílies amb nens a qui agradi sortir i fer activitats a fora o a casa. Aposten per tractar temes interessants i atractius per als pares però, sobretot, pensats per als nens. Propostes que engresquin les famílies a sortir d’excursió amb els nens, manualitats originals i divertides per fer a casa, receptes creatives

La pàgina web està pensada en dues línies o directoris: 

  • El blog en què es publiquen posts i articles de temàtiques diverses. Estan classificats en categories com per exemple: cuinemdecoracióens divertimmés coses o la guia de sortir en família. La Guia recull sortides per temes o zones i notícies relacionades amb les excursions, activitats o viatges amb nens.
  • El mapa en què hi ha localitzades les botigues, les rutes, excursions, museus i activtats que es proposen des del portal. A la informació, presentda en forma de fitxes, s'hi pot accedir per comarca, municipi i també per categoria (tipus de ruta).

Des de totnens procuren explicar els posts i les fitxes de manera molt senzilla, pràctica i visual tot donant igual d'importància al text com a la tria de la imatge. Compten amb un equip important de col·laboradors que els faciliten materials per poder redacatar-los, publicar i compartir amb tothom. 

Animeu-vos i feu-hi una ullada, hi trobareu coses molt interessants!