Projectes QUE ENS AGRADEN

 Al llarg del recorregut per fer de Namaka una realitat hem conegut persones molt interessants, amb projectes que cuiden i s'estimen moltíssim. Deixeu-nos presentar-vos algunes d'aquestes iniciatives. N'estem convençudes que us encantaran! 

SomDocents, formació mestres, infantil i primària, revista Namaka

 

És una plataforma de cursos online per a mestres, el seu objectiu és oferir cursos de qualitat que permetin als docents continuar formant-se. A més, són una part important de Namaka, ja que  són els nostres socis. 

Superheroes Academy, joc i educació, valors, revista Namaka

 

És una aplicació creada per a què  nens i nenes de 3 a 6 anys es diverteixin aprenent i millorin les seves habilitats. Els trobareu entre les primeres pàgines de cada número de la revista!


 

·  ·  ·  ·

 

 

MILAN és una empresa familiar coneguda per les seves gomes d'esborrar i el seu material escolar. Ens proporcionen el material per fer els tallers, les presentacions i els concursos de la revista. 

Totnens, viure en família, revista Namaka, jocs educatius

totnens és un portal adreçat a famílies amb nens a qui agradi sortir i fer activitats a fora o a casa. Col·laboren a la revista aportant les manualitats que trobareu a cada número de Namaka!

Dins d'una KREIVA BOX el nen troba tot el necessari per realitzar una activitat creativa i educativa adequada a la seva edat. Recomanada per nens i nenes de 3 a 8 anys. 

El joc dels Tòtems, educació i valors, jocs educatius, revista Namaka

El Joc del Tòtems és un joc per gaudir en família. A través de les seves dinàmiques podreu treballar valors, emocions i passar una bona estona. És una excel·lent eina educativa!

Edicions del Pirata cuida molt la seva col·lecció. Hi trobareu llibres per totes les edats, estones i estones per llegir i divertir-vos. Col·laboren amb nosaltres a la subscripció espacial del juny 2018. 

 

És un dels webs de referència per buscar i trobar activitats d'oci familiar. Aposten per una vida sana i plena de cultura i vetllen per la integració dels nens amb necessitats educatives especials.

 

A la col·lecció Imagina de Librooks trobareu llibres originals, que fomenten la creativitat dels petits de casa i que estan editats amb molt de gust.

 


 

·  ·  ·  ·