INICIATIVES QUE ENS AGRADEN

 Al llarg del recorregut per fer de Namaka una realitat hem conegut persones molt interessants, amb projectes que cuiden i s'estimen moltíssim. Deixeu-nos presentar-vos algunes d'aquestes iniciatives. N'estem convençudes que us encantaran! 

SOMDOCENTS

SomDocents és una plataforma online que ofereix cursos de formació pels mestres. El seu lema? És importantíssim que els mestres es reciclin contínuament, per això aposten per oferir-los cursos de qualitat, que siguin del seu interès, que es puguin seguir des de casa i que tinguin un preu econòmic. 

Durant el 2017 SomDocents s'embarca en una nova aventura: Superheores Academy. Es tracta d'una aplicació creada perquè  nens i nenes de 3 a 6 anys es diverteixin aprenent i millorin les seves habilitats. A Superheroes Academy hi trobareu un món virtual, atractiu i colorista on el nen pot crear el seu propi personatge per tal de superar les diferents proves i activitats. L’aplicació, dissenyada per pedagogs, és una eina molt útil per mestres i pares, ja que es treballen aspectes com les emocions, l’autonomia, la iniciativa, el llenguatge musical, el matemàtic, etc.

Però SomDocents és també l'equip que el forma: la Raquel, l'Edu, la Cristina, el Domingo, l'Edurne... Persones generoses i molt atentes que han apostat per nosaltres i que formen part de Namaka sent-ne socis.

 

MILAN

MILAN és una empresa familiar nascuda al 1918 coneguda per les seves gomes d'esborrar i el seu material escolar. Durant aquests darrers anys la marca ha desenvolupat el seu esperit de creativitat, innovació i qualitat oferint un conjunt de productes adaptat a les necessitats dels usuaris: articles de papereria, material escolar, escriptura, etc.

Des de Namaka us anunciem que, a partir d'ara, MILAN estarà present als tallers que desenvoluparem a escoles, llibreries i biblioteques. Els nens i nenes que hi participin tindran al seu abast un munt de material per fer realitat tot allò que imaginen. Aprofitem l'ocasió per agrair públicament a MILAN la seva col·laboració!

KREIVA BOX

Kits per a nens i nenes de 3 a 8 anys amb els que crear, jugar, descobrir i aprendre.

Dins d'una KREIVA BOX el nen troba tot el necessari per realitzar una activitat creativa i educativa adequada a la seva edat. Petits projectes que introdueixen de forma didàctica i amena conceptes bàsics de ciència, tecnologia, enginyeria, art o matemàtiques a les ments curioses i obertes dels més petits. Cada caixa està pensada per a una franja d'edat específica i gira entorn d'una temàtica, per exemple els dinosaures o el sistema solar. 

SomDocents, formació mestres, infantil i primària, revista Namaka
Superheroes Academy, joc i educació, valors, revista Namaka

Librooks

A la col·lecció Imagina de Librooks trobareu llibres originals, que fomenten la creativitat dels petits de casa i que estan editats amb molt de gust. Librooks aposta per llibres didàctics, entretingtus i superatractius pels nanos, amb un disseny original i una tria de títols molt cuidada. I és que Imagina és una col·lecció de llibres molt namakiana! Esbojarrats, divertits, de múltiples lectures i amb unes il·lustracions canyeres, així són els seus llibres i a nosaltres ens encanten!! No us els perdeu!! 


Barcelona Colours

Barcelona colours és un un dels webs de referència a l'hora de buscar i, sobretot, trobar activitats d'oci familiar. Aposten per fomentar una vida sana, activa i repleta de cultura i es preocupen també per la integració dels nens i les nenes amb necessitats educatives epecials. A la seva pàgina web hi trobareu articles sobre els llocs més molons de Barcelona, així com una agenda d'activitats molt completa. Si voleu planificar un cap de setmana divertit amb família, consulteu-la!! 

A més a més, al llarg de l'any publiquen diferents guies per ajudar-vos a trobar els millors casals, campament i extrascolars per nens i nenes de 0 a 14 anys. No us les perdeu!! EL JOC DELs TÒTEMS

T'agraden els jocs educatius? Penses que els valors són importants en l’educació dels teus fills i filles? Si és així, t’encantarà El Joc dels Tòtems, una excel·lent eina educativa desenvolupada per una família inquieta i molt especial. El joc serveix perquè, un cop a la setmana, pugueu parlar amb els vostres fills i filles sobre valors i emocions. Amb el temps, els més petits aniran desenvolupant la capacitat de comunicar els seus sentiments, cosa que els ajudarà a preparar l’etapa adolescent.

El joc es presenta en una capsa màgica que conté 13 peces o tòtems; cada peça representa un valor i està il·lustrada amb un exemple perquè els més petits entenguin quin és aquest valor. 

Durant el mes de juliol de 2017 es presenta la versió per a escoles, psicòlegs i pedagogs. La idea és que els alumnes incorporin valors en el seu dia a dia, expressin les seves opinions i els seus sentiments tot jugant en grup.  

Un món millor és possible i, si treballem plegats cap la mateixa direcció, ho podem aconseguir. El Joc dels tòtems és una aposta decidida cap una educació amb valors. T’hi apuntes?

El joc dels Tòtems, educació i valors, jocs educatius, revista Namaka


Totnens

totnens és un portal adreçat a famílies amb nens a qui agradi sortir i fer activitats a fora o a casa. Aposten per tractar temes interessants i atractius per als pares però, sobretot, pensats per als nens. Propostes que engresquin les famílies a sortir d’excursió amb els nens, manualitats originals i divertides per fer a casa, receptes creatives

La pàgina web està pensada en dues línies: 

  • El blog en què es publiquen posts i articles de temàtiques diverses. Estan classificats en categories, com per exemple, cuinemdecoracióens divertimmés coses o la guia de sortir en família. La Guia recull sortides per temes o zones i notícies relacionades amb les excursions, activitats o viatges amb nens.
  • El mapa en què hi ha localitzades les botigues, les rutes, excursions, museus i activtats que es proposen des del portal. A la informació, presentda en forma de fitxes, s'hi pot accedir per comarca, municipi i també per categoria (tipus de ruta).

Des de totnens procuren explicar els posts i les fitxes de manera molt senzilla, pràctica i visual tot donant la mateixa importància al text com a la tria de la imatge. Compten amb una xarxa de col·laboradors extensa, que són els encarregats de facilitar-los els materials per poder redacatar els articles, publicar-los i compartir-los  amb tothom. 

Animeu-vos i feu-hi una ullada, hi trobareu coses molt interessants!

Totnens, viure en família, revista Namaka, jocs educatius